Blog Post

Applicons VD Victoria i Karriärpodden

Vår VD Victoria Sundberg medverkar i Karriärpodden och berättar mer om sin resa mot IT- och finansbranschen, sitt brinnande intresse för problemlösning och hur hon hamnade hos oss på Applicon. Lyssna på avsnittet nu!

Share

Applicon-Victoria-Sundberg-beskuren

"Jag hade två tankar. Det ena var att bli tandläkare, för jag tyckte tandläkare och tänder var läskigt, och det andra var att ge mig på datorer, för det tyckte jag var svårt. Sen träffade jag en kompis som sa att systemvetare är en vinnare på karriärsidan just nu – så jag sa okej, taget!"

Följ med på Victoria Sundbergs spännande resa – hela vägen från barndomen på Åland, genom vinsten av årets IT-projekt i Finland och fram till rollen som VD på Applicon.

Med ett engagemang för världen och samhället och en bred utbildning i systemvetenskap i grunden har Victoria skaffat sig "svart bälte" i agil utveckling och en stark passion för problemlösning. Hennes drivkrafter handlar om att kunna ta stora, komplexa affärssammanhang och bryta ner dem till något greppbart – i system, processer och planer som skapar resultat.

I ett engagerande och upplyftande samtal med Eva Ekedahl på Karriärpodden pratar Victoria om modet att följa sina värderingar och genomföra stora förändringar både i livet och karriären, men också om vad som varit viktiga nycklar för henne och vilka insikter hon landat i längs vägen.

Lyssna på avsnittet av Karriärpodden med Victoria Sundberg här!

Skärmavbild 2021-10-26 kl. 12.18.34